Academie Grimbergen, meer mogelijk dan ooit.

Top

GAG LOGO Opleiding musical


Het spektakel van de musical

Musical, een studierichting die valt onder het traject muziek maar die bestaat uit 3 disciplines: zang, dans en toneel! Deze 3 disciplines worden je aangeleerd in een blok van 3 uur door Ilse La Monaca, Ellen Dilles en Hannes Vandersteene.

In het begin van het schooljaar focussen we voornamelijk op de basis principes van deze 3 vakken en later in het schooljaar leren we ze combineren door naar een leuke kleine voorstelling toe te werken. Zowel voor jongeren (vanaf 12 jaar) als volwassenen (vanaf 15 jaar).

Maar…..ben je 10 of 11 jaar dan hebben wij voor jullie een prachtig initiatief! In de Premusical zal Karen Cauwenbergh jullie begeleiden in de wondere wereld van zingen, dansen en spreken! Heb je nog vragen over onze opleiding musical? Contacteer dan het secretariaat@academiegrimbergen.be of ilse.la.monaca@academiegrimbergen.be.

Draag vandaag uw pak maar ook een lach (uit de musical Annie) klas Musical 3.1 - Schouwburg Cultuurcentrum Strombeek - 22.02.2019

Uurroosters 2023 - 2024

De uurroosters 2023-2024 kan je voorlopig terugvinden via het menu bovenaan > Uurroosters.

Fragment uit de voorstelling Nonsense met de leerlingen musical volwassenen - Schouwburg Cultuurcentrum Strombeek - 19.02.2022