Nieuwsbrief onleesbaar? Klik hier voor de webversie. Afrit 7

Afrit 7 - 4/2 tot en met 18/2/2023

Afrit 7, dat is ons jaarlijks mini festival vol muziek, woord en dans door de leerlingen van de academie van Grimbergen.

We gaan van start op zaterdag 4 februari in het Cultuurcentrum Strombeek met een concert van het Grimfonisch Orkest samen met enkele solisten van de musicalopleiding.

Het volledige programma kan je hier per dag nalezen.


Cinema on Stage

Cinema on Stage - 4/2 en 5/2/2023

Onze leerlingen woordkunst-drama brengen jullie Cinema on Stage. Samen met leerlingen van de afdelingen dans en muziek spelen zij enthousiast hun eigen versie van enkele klassieke filmscènes. Voorstellingen op zaterdag 04/02/2023 om 20.00 uur en op zondag 05/02/2022 om 15.00 uur in de schouwburg van het Cultuurcentrum Strombeek. Meer info en tickets hier.


Basdag 2023

Basdag 2023 - 5/2/2023 om 13 uur

De Basdag 2023 is een warme uitnodiging voor alle geïnteresseerden om het instrument dat de lage frequenties van de muziek voorziet van dichtbij te kunnen bewonderen. Gastmuzikant is Geert Maesschalck. Meer info hier.


De academiekaart

Ben je ingeschreven in de Gemeentelijke Academie Grimbergen? Dan krijg je een academiekaart die recht geeft op 5 gratis voorstellingen van CC. Vind op deze pagina de voorstellingen waarvoor je je gratis ticket kan reserveren! Vrijdag 3 februari bijvoorbeeld kan je in de Eldorado Humbeek naar dit concert van Kids With Buns.


Meer agenda


logo academie

Gemeentelijke Academie Grimbergen

E-mail: secretariaat@academiegrimbergen.be

Tel.: 02/270.82.38

Dit bericht werd gestuurd naar alle leerlingen die bij hun inschrijving via mijnAcademie hebben aangegeven om reclame voor activiteiten van de academie te ontvangen. Je kan deze optie wijzigen door in te loggen op mijnAcademie.be en vervolgens via het linkermenu Leerlingen > naam leerling > Over voornaam leerling de optie Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van de academie te wijzigen.

Privacybeleid
www.academiegrimbergen.be