Nieuwsbrief onleesbaar? Klik hier voor de webversie.

Bos Op Stelten


Bos op stelten 2023

Zondag 8 oktober van 13.00 tot 18.00 uur

Bos Op Stelten is een familiefestival in en rond het Prinsenbos voor gezinnen met kinderen van 3 tot 12 jaar. De organisatie is in handen van het CC Strombeek in samenwerking met het gemeentebestuur en verschillende Grimbergse partners waaronder de academie van Grimbergen.

Op het programma staan workshops, animaties, straattheater, voorstellingen... Onze leerlingen verteltheater doen mee en vertellen in de Donjon van het Prinsenkasteel gedichten en verhalen.

Het volledige programma van Bos Op Stelten kan je op de website van het cultuurcentrum raadplegen.


Wat je ook nog mag weten!

Onze leerlingen groepsmusiceren klassiek vertrekken straks naar Dworp voor een ensembleweekend. Ze gaan er ondere andere Maarten Schillemans leren kennen, dat is de nieuwe dirigent van het Grimfonisch Orkest.

Van 1 oktober tot 10 oktober doen we mee met de 10-daagse van de geestelijke gezondheid. Onze leerlingen woord hebben in samenwerking met het CC Strombeek opnames gemaakt en gedichten ingelezen. De gedichten kunnen beluisterd worden via QR-codes die worden opgehangen op verschillende plaatsen in Grimbergen.

Ook dit schooljaar organiseert onze afdeling jazz-pop-rock een Basdag met gastmuzikant Nicolas Thys. Zondag 28 januari 2024 van 13 tot 15 uur. Info en inschrijvingen via christophe.devisscher@academiegrimbergen.be


Volg onze sterren op sociale media


logo academie

Gemeentelijke Academie Grimbergen

E-mail: secretariaat@academiegrimbergen.be

Tel.: 02/270.82.38

Dit bericht werd gestuurd naar alle leerlingen die bij hun inschrijving via mijnAcademie hebben aangegeven om reclame voor activiteiten van de academie te ontvangen. Je kan deze optie wijzigen door in te loggen op mijnAcademie.be en vervolgens via het linkermenu Leerlingen > naam leerling > Over voornaam leerling de optie Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van de academie te wijzigen.

Privacybeleid
www.academiegrimbergen.be
Archief nieuwsbrief