Nieuwsbrief onleesbaar? Klik hier voor de webversie.

Gemeentelijke Academie Grimbergen nieuwsbrief 29/03/2024

Lentemarkt

Zondag 28 april 2024: Goesting in Lentemarkt

Zowel handelaars als verenigingen zetten hun stand op en stellen zich graag aan jou voor. Grimbergse muziek- en dansverenigingen verzorgen doorlopend optredens op 2 podia in de centrumstraten en het Prinsenbos.

Ook de academie is present op het podium aan het Kerkplein met vanaf 12.30 uur blazer ensembles klassiek en vanaf 13.15 uur combo's jazz-pop-rock.

Onze infostand delen we met de Beiaardvrienden. Je kan er alles te weten komen over de nieuwe opleiding instrument beiaard en kennis maken met de doe-beiaard (sessies om 10.30 uur en 13 uur). Vanaf 31 maart start het beiaardseizoen. We delen hierover graag het persbericht van de Beiaardvrienden.


x-samen

Zaterdag 4 mei 2024: Gag Weekend Special X-Samen

Tijdens onze concertexamens musiceren alle leerlingen groepsmusiceren klassiek van alle derde en vierde graden voor hun openbare proef en spelen de leerlingen 4.3 creƫrend instrument jazz-pop-rock samen hun leerkrachten. Dit zijn openbare proeven waarvoor publiek welkom is. Kom jij onze leerlingen aanmoedigen?

Het programma van de concertexamens kan je hier raadplegen.


Agenda


USO zoekt muzikanten

Het Universitair Symfonisch Orkest van de KULeuven is een uitgelezen kans voor muzikanten die na hun middelbaar hun instrument willen blijven bespelen tijdens hun studies. Samen musiceren met uitdagende en fijne muziek, nieuwe vrienden maken en direct een warme thuis vinden in Leuven, het zijn maar een van de vele pluspunten van het USO. Bekijk de flyer...


Afsluiter

Ter Borre

Julie Knops en Celine Fivez tijdens het aperitiefconcert in Ter Borre op 3/3/2024.


Volg onze sterren op sociale media


logo academie

Gemeentelijke Academie Grimbergen

E-mail: secretariaat@academiegrimbergen.be

Tel.: 02/270.82.38

Dit bericht werd gestuurd naar alle leerlingen die bij hun inschrijving via mijnAcademie hebben aangegeven om reclame voor activiteiten van de academie te ontvangen. Je kan deze optie wijzigen door in te loggen op mijnAcademie.be en vervolgens via het linkermenu Leerlingen > naam leerling > Over voornaam leerling de optie Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van de academie te wijzigen.

Privacybeleid
www.academiegrimbergen.be
Archief nieuwsbrief
Agenda