Nieuwsbrief onleesbaar? Klik hier voor de webversie.
60 jaar academie

Opening van onze opendeurdag op 6 mei met de leerlingen slagwerk klassiek van Tom. (Foto P. Van Kerckhove)

Onze activiteiten in mei


Cultuurpallet 2023

Zondag 21 mei: GAG 60 - Optredens van de Academie en onze ALC partners

Het feest van 60 jaar academie en Cultuurpallet gaat verder op zondag 21 mei. We zetten dan onder andere onze ALC-partners in de kijker met :

Vanaf 9 uur op het kerkplein in Grimbergen. Meer info: hier


Grimfonisch Orkest 2023

Vrijdag 26 mei: Grimfonisch Orkest in concert

Concert met muziek van Rossano Galante, Richard Wagner, Pietro Mascagni, Robert Smith, George Bizet, Julius Fucik en de première van The Four Elements: Fly van Thijs Alens met dirigent Dieter Boffé. De leden van het Grimfonisch Orkest zijn leerlingen van de academie van Grimbergen.

Concert op vrijdag 26 mei om 20.30 uur in de schouwburg van het Cultuurcentrum Strombeek, Gemeenteplein Strombeek-Bever, gratis toegang.


JPR 007

Zaterdag 27 mei: JPR 007

JPR 007 is een concert met de JPR Bigband, de jazz-pop-rock zangklas en combo’s van de Gemeentelijke Academie Grimbergen met gastzangeres Noémie Wolfs. Op het programma staan titelsongs uit de James Bond films. Onder deskundige leiding van Stefan Bracaval bracht de JPR Bigband de voorbije jaren al projecten met Lady Linn, Tutu Puoane en Carlo Nardozza. Aansluitend in de foyer: live muziek met de pop & jazz combo’s.

Concert op zaterdag 27 mei om 19.00 uur in de schouwburg van het Cultuurcentrum Strombeek, Gemeenteplein Strombeek-Bever, gratis toegang.


Inschrijvingen en uurroosters schooljaar 2023-2024

De voorlopige uurroosters muziek, musical en woord schooljaar 2023-2024 staan op de website: Menu > Uurroosters


Volg onze sterren op sociale media


logo academie

Gemeentelijke Academie Grimbergen

E-mail: secretariaat@academiegrimbergen.be

Tel.: 02/270.82.38

Dit bericht werd gestuurd naar alle leerlingen die bij hun inschrijving via mijnAcademie hebben aangegeven om reclame voor activiteiten van de academie te ontvangen. Je kan deze optie wijzigen door in te loggen op mijnAcademie.be en vervolgens via het linkermenu Leerlingen > naam leerling > Over voornaam leerling de optie Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van de academie te wijzigen.

Privacybeleid
www.academiegrimbergen.be
Archief nieuwsbrief