Nieuwsbrief onleesbaar? Klik hier voor de webversie.
Cinema on Stage

Fragment uit Cinema on Stage (foto Bo Bettens)

Onze activiteiten in maart


Grimfonisch Orkest en Musical in Concert

Grimfonisch Orkest & Musical in Concert

Op zondag 19 maart kan je in de GBS Mozaïek komen kijken en luisteren naar een concert van het Grimfonisch Orkest en onze musical afdeling. Het Grimfonisch Orkest brengt enkele gekende klassieke werken zoals Carmen Suite van Bizet of Florentiner Mars van Julius Fucik. Samen met de musical afdeling worden bekende musicals zoals Chicago, The Greatest Showman en LaLaLand gebracht. Voor dit concert is publiek welkom, de inkom is gratis. We starten om 11 uur.

GBS Mozaïek, Nachtegaallaan 5, 1851 Grimbergen


Wat is jazz?

Wat is jazz?

Wat is jazz? Is een vraag die regelmatig wordt gesteld. De beste manier om hierop enigszins een antwoord te geven is door het idioom te laten zien en horen… live, in de ruimte. Dat kan op 22 maart van 19.00 tot 21.00 uur in de Studio van de Academie waarbij de docenten de muziek zullen fileren om een smakelijk klankbuffet te kunnen aanbieden.

Met:


De academiekaart

Ben je ingeschreven in de Gemeentelijke Academie Grimbergen? Dan krijg je een academiekaart die recht geeft op 5 gratis voorstellingen van CC. Vind op deze pagina de voorstellingen waarvoor je je gratis ticket kan reserveren!


Meer agenda


Onthou deze datum!

6 mei 2023: Opendeurdag naar aanleiding van 60 jaar academie van Grimbergen.


Volg onze sterren op sociale media


logo academie

Gemeentelijke Academie Grimbergen

E-mail: secretariaat@academiegrimbergen.be

Tel.: 02/270.82.38

Dit bericht werd gestuurd naar alle leerlingen die bij hun inschrijving via mijnAcademie hebben aangegeven om reclame voor activiteiten van de academie te ontvangen. Je kan deze optie wijzigen door in te loggen op mijnAcademie.be en vervolgens via het linkermenu Leerlingen > naam leerling > Over voornaam leerling de optie Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van de academie te wijzigen.

Privacybeleid
www.academiegrimbergen.be
Archief nieuwsbrief