Nieuwsbrief onleesbaar? Klik hier voor de webversie.

Kerstconcert

Workshop Tom Helsen

Zaterdag 9 december om 16 uur in de basiliek van Grimbergen

Op zaterdag 9 december om 16 uur is iedereen welkom in de basiliek van Grimbergen voor een kerstconcert met onze leerlingen muziekatelier 2.1 en 2.2 en het saxofoonkwartet klassiek. Op het programma staan kerstliederen en kerstmuziek. Dit concert maakt deel uit van de kerstmarkt.

Volledig programma kerstmarkt


Gesprek met Gianni Marzo

Workshop Tom Helsen

Maandag 11 december om 20 uur in de Studio

Op maandag 11 december om 20 uur komt Gianni Marzo naar de Studio in de academie. Deze gitarist speelt onder meer bij Marble Sounds en Isbells maar was ook actief met talloze andere mensen zoals Jan Swerts, Neeka, Ansatz Der Maschine, ...

Hij brengt zijn live set-ups mee en gaat dieper in op hoe hij als gitarist functioneert in een band. Maar ook samenspelen met andere mensen en songwriting gaan zeker aan bod komen.

Iedereen welkom, uiteraard gratis en sowieso gezellig…

Meer info bij de coördinator van de jazz-pop-rock jo.mahieu@academiegrimbergen.be

Met zijn groep Isbells speelt Gianni Marzo op 15 december in zaal Eldorado in Humbeek. Dit concert staat op je academiekaart.


Pedagogische studiedag

Op woensdag 13 december 2023 organiseren we onze pedagogische studiedag. Alle lessen zijn dan geschorst.


Volg onze sterren op sociale media


logo academie

Gemeentelijke Academie Grimbergen

E-mail: secretariaat@academiegrimbergen.be

Tel.: 02/270.82.38

Dit bericht werd gestuurd naar alle leerlingen die bij hun inschrijving via mijnAcademie hebben aangegeven om reclame voor activiteiten van de academie te ontvangen. Je kan deze optie wijzigen door in te loggen op mijnAcademie.be en vervolgens via het linkermenu Leerlingen > naam leerling > Over voornaam leerling de optie Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van de academie te wijzigen.

Privacybeleid
www.academiegrimbergen.be
Archief nieuwsbrief