Nieuwsbrief onleesbaar? Klik hier voor de webversie.

Onze activiteiten in maart


GAG TOURS

Gag Tours

Op woensdag 8 maart kan je in de kerk van Beigem komen luisteren naar een muzikale voorstelling met onze leerlingen muziekatelier 2.3 en 2.4 en het saxofoonensemble olv Sarah De Gelaen. Ze zingen liederen met als thema een betere plek van de wereld maken. Voor deze voorstelling is publiek welkom, de inkom is gratis. We starten om 19.30 uur.


Mezzo Piano

Mezzo Maestro

Mezzo Maestro - op zaterdag 18 maart - is een concert door de leerlingen piano klassiek 2.4. Voor dit concert is publiek welkom, de inkom is gratis. We starten om 19 uur in het auditorium academie Grimbergen.


De academiekaart

Ben je ingeschreven in de Gemeentelijke Academie Grimbergen? Dan krijg je een academiekaart die recht geeft op 5 gratis voorstellingen van CC. Vind op deze pagina de voorstellingen waarvoor je je gratis ticket kan reserveren!


Meer agenda


In de kijker

De nieuwe Strombeekse CC Band


logo academie

Gemeentelijke Academie Grimbergen

E-mail: secretariaat@academiegrimbergen.be

Tel.: 02/270.82.38

Dit bericht werd gestuurd naar alle leerlingen die bij hun inschrijving via mijnAcademie hebben aangegeven om reclame voor activiteiten van de academie te ontvangen. Je kan deze optie wijzigen door in te loggen op mijnAcademie.be en vervolgens via het linkermenu Leerlingen > naam leerling > Over voornaam leerling de optie Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van de academie te wijzigen.

Privacybeleid
www.academiegrimbergen.be
Archief nieuwsbrief